€15 korting op je eerste bestelling met code CC018

Blog

Blog

Volg ons laatste nieuws op de voet

Chop chop, de eerste Paleo maaltijdbox

05/07/2017

Wat is Paleo nu juist? Het is geen dieet, maar een manier van eten. Het woord 'Paleo' duidt op de manier waarop onze voorvaderen (de jagers-verzamelaars) aten. Nee, geen mammoetvlees, maar pure, onbewerkte voeding: dus vis, vlees, eieren, fruit, groenten, natuurlijke olie, noten en zaden.

Chop chop, de eerste Glutenvrije maaltijdbox

04/07/2017

Een glutenvrij dieet is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen die lijden aan een glutenintolerantie (coeliakie). Dit is een allergische reactie op het gluteneiwit dat je vindt in granen zoals tarwe, spelt, rogge en gerst. Dit kan beschadiging en ontstekingen veroorzaken in de dunne darm. Daarnaast zijn er ook heel wat mensen die niet allergisch zijn, maar wel in lichtere mate ongemak ervaren door het eten van gluten.

Chop chop, de eerste 100% biologische maaltijdbox

03/07/2017

Hou je van gezond en lekker eten? Dan zijn bioproducten echt iets voor jou. Bioproducten bevatten meer vitamines, mineralen en antioxidanten. De smaak van biofruit en -groenten is vaak beter en natuurlijker. Deze producten hebben dan ook de tijd gehad om op hun ritme te groeien en hun aroma's te ontwikkelen.