€15 korting op je eerste bestelling met code CC018

Chop chop, de eerste 100% biologische maaltijdbox

03/07/2017 Hou je van gezond en lekker eten? Dan zijn bioproducten echt iets voor jou. Bioproducten bevatten meer vitamines, mineralen en antioxidanten. De smaak van biofruit en -groenten is vaak beter en natuurlijker. Deze producten hebben dan ook de tijd gehad om op hun ritme te groeien en hun aroma's te ontwikkelen.

Hou je van gezond en lekker eten? Dan zijn bioproducten echt iets voor jou. Bioproducten bevatten meer vitamines, mineralen en antioxidanten. De smaak van biofruit en -groenten is vaak beter en natuurlijker. Deze producten hebben dan ook de tijd gehad om op hun ritme te groeien en hun aroma's te ontwikkelen.

Bij bioproducten worden geen chemische producten gebruikt. Geen synthetische pesticiden, geen genetisch gemodificeerde organismen, geen kunstmatige ingrediënten, geen groeihormonen of antibiotica! 

Het is een feit dat er een prijskaartje hangt aan bio is eenvoudig te verklaren:

Biolandbouw is arbeidsintensiever, de gebruikte zaden en meststoffen zijn duurder en het is een kleiner netwerk. Het prijsverschil wordt wel gecompenseerd door het feit dat bio-producten voedzamer zijn dan wat te verkrijgen is op de conventionele markt. Ze bevatten ook minder water.

Er zijn ondertussen heel wat maaltijdboxen op de markt. Die garanderen echter maar dat ze maximum 25% bioproducten leveren. Bij Chop chop gaan we voor de volle 100%: Chop chop is dan ook biologisch gecertificeerd door Certisys. Onze ingrediënten zijn vers en duurzaam geproduceerd. Dat wilt zeggen: Geen synthetische bestrijdingsmiddelen, geen genetisch gemodificeerde organismen, geen kunstmatige ingrediënten en geen groeihormonen of antibiotica.

Wil je meer bio eten? De Chop chop foodbox bestaat in 5 versies: Paleo, Glutenvrij, Vegetarisch, Carnivore en Omnivore. Met onze maaltijdbox krijg je de ingrediënten en recepten voor 3 gezonde maaltijden voor 2 personen, 100% bio, bij jou thuis geleverd. Elke week zijn er 5 nieuwe menu's beschikbaar.

 

Ontdek de 100% bio Chop chop menu's