€15 korting op je eerste bestelling met code CC018

Chop chop, de eerste Paleo maaltijdbox

05/07/2017 Wat is Paleo nu juist? Het is geen dieet, maar een manier van eten. Het woord 'Paleo' duidt op de manier waarop onze voorvaderen (de jagers-verzamelaars) aten. Nee, geen mammoetvlees, maar pure, onbewerkte voeding: dus vis, vlees, eieren, fruit, groenten, natuurlijke olie, noten en zaden.

Wat is Paleo nu juist? Het is geen dieet, maar een manier van eten. Het woord 'Paleo' duidt op de manier waarop onze voorvaderen (de jagers-verzamelaars) aten. Nee, geen mammoetvlees, maar pure, onbewerkte voeding: dus vis, vlees, eieren, fruit, groenten, natuurlijke olie, noten en zaden.

Het idee is dat de mens genetisch zo goed als niet veranderd is sinds de intrede van de landbouw en ons lichaam dus niet gemaakt is voor het verteren van granen, peulvruchten, zuivel, zout, geraffineerde suiker of verwerkte oliën.

Het is een natuurlijke manier van gezond eten, waardoor de kans op welvaartsziekten zoals kanker, obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten drastisch verlaagd worden. Ook op korte termijn zal je snel de voordelen voelen: betere vertering, meer energie, gewichtsverlies, beter slapen,...

Wil je zelf aan Paleo beginnen, maar weet je niet juist hoe? Chop chop helpt je op weg! Met onze Paleo maaltijdbox krijg je de ingrediënten en recepten voor 3 gezonde maaltijden voor 2 personen, 100% volgens het Paleo principe, bij jou thuis geleverd. Alle ingrediënten zijn trouwens volledig biologisch geteeld. Elke week is er een nieuw Paleo menu beschikbaar.

 

Ontdek het Chop chop Paleo menu