€15 korting op je eerste bestelling met code CC018

FAQ

FAQ

Bestellen

FAQ

 

 

 

Algemeen

 

Welke foodboxen kan ik kiezen en hoeveel kosten ze?

Chop chop biedt 6 verschillende bio-boxen aan met keuze tussen paleo, glutenvrij, , vegan, vegetarisch, carnivoor en omnivoor. Onze heerlijke foodboxen inclusief 6 gerechten voor 2 personen zijn verkrijgbaar vanaf €59,99 excl. lopende kortingen.Ben ik automatisch geabonneerd?

Neen, je bent niet automatisch geabonneerd. Je kan jezelf registreren en éénmalig of meermaals een bestelling plaatsen zonder abonnement. Wil je jezelf abonneren dan kan je dit doen door na uw registratie naar Mijn Account te gaan en links onderaan door te klikken op abonnement toevoegen. Ja kan vervolgens altijd kiezen wanneer je een levering wenst of wanneer niet. In Mijn Account verander je ook de frequentie of menukeuze. Je kan gerust ook een weekje overslaan of zelfs je leveringen stopzetten, geef dit wel tijdig door via mail naar info@chopchop.eu. Bij een eerste bestelling gaat je betaling meteen van de rekening, vanaf de volgende bestelling in abonnementsformule wordt de betaling automatisch aangeboden aan je financiële instelling elke vrijdag om middernacht.

 

Hoe bereik ik de klantendienst?

Onze klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 9 tot 17u via Facebook, e-mail: info@chopchop.eu, telefonisch: +32(0)472 78 60 32 . Ook 's avonds op werkdagen, tussen 17u en 21u.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe ontvang ik een nieuw? 

Hier kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. 

 

Hoe lang kan ik mijn kortingsbon gebruiken?

Deze blijven gemiddeld 3 maanden geldig.

 

Account

 

Hoe verander ik de logingegevens van mijn account?

E-mailadressen kunnen niet aangepast worden. Een nieuw paswoord kan aangevraagd worden via wachtwoord vergeten?

 

Hoe verander ik het leveringsadres van mijn bestelling?

Tijdens de bestelling kan je het leveringsadres ingeven en wijzigen. Na het plaatsen van de bestelling is het niet meer mogelijk om de leveringsadres aan te passen.

 

Home delivery

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Chop chop levert van dinsdag tot en met donderdag van 10u tot 22u, afhankelijk van uw geplande levertermijn.

Opmerking: U kunt uw thuisadres of werkadres opgeven.

 

Blijft mijn eten vers tijdens het transport?

We hebben de isolatie zorgvuldig getest en de ingrediënten goed verpakt met koelelementen , zodat wij de versheid kunnen blijven garanderen tijdens het transport. Het is wel aangeraden als de doos aankomt de ingrediënten in de koelkast te plaatsen.

 

Moet ik aanwezig zijn om mijn bestelling te ontvangen?

Onze geïsoleerde en gekoelde verpakking zorgt ervoor dat uw ingrediënten vers blijven, zodat u niet thuis hoeft te zijn wanneer uw Chop chop box aankomt. Uw Chop chop box kan aan je voordeur of in uw appartementencomplex of bij de buren of op een door u vooraf aangegeven plaats achtergelaten worden.

 

Hoe starten met Chop chop

 

Hoe werkt Chop chop?

U maakt een account aan en kiest uw voedings- en leveringsvoorkeuren.

Wij leveren wekelijks alles wat u nodig heeft voor complete voedzame maaltijden.

Verse, duurzame, biologische ingrediënten - vooraf afgemeten en grotendeels bereid, inclusief huisbereide sauzen en marinades.

Makkelijk te bereiden, gezonde, home-made recepten.

In ongeveer 30 minuten kook je onze voedzame en heerlijke maaltijden.

U kunt uw voorkeuren wijzigen, weken overslaan of op elk gewenst moment annuleren tot maximaal zeven dagen voor uw volgende geplande levering.

 

Waar levert Chop chop?

Chop chop levert overal in Vlaanderen. We zijn momenteel niet in staat om buiten België te leveren. Als we nog niet in uw buurt leveren, maak dan gewoon een account aan om op de hoogte te worden gesteld wanneer we in uw omgeving gaan uitbreiden.

 

Wat doe ik bij een verhuis?

U kan uw gegevens eenvoudig aanpassen door een kopie van uw identiteitskaart en nieuwe adresgegevens door te sturen naar: info@chopchop.eu

 

Wat zit er in een Chop chop maaltijdbox?

Elke zorgvuldig verpakte Chop chop-box bevat verse, vooraf gedoseerde ingrediënten en makkelijk te volgen recepten voor evenwichtige maar heerlijke gerechten. Veel van de ingrediënten, van gehakte groenten tot huisbereide sauzen, zijn voor u klaargemaakt, zodat u tijd kunt besparen. Elke receptkaart en ingrediënt heeft een unieke kleurcode en dit voor elk gerecht, dus als je kookt met Chop chop vind je gemakkelijk wat je nodig hebt. Al onze verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van gerecycleerd en composteerbaar materiaal.

 

Hoeveel kost een Chop chop maaltijdbox?

Onze prijzen zijn gebaseerd op het plan dat u kiest, u kunt uiteraard ook meerdere dozen bestellen per week.

2-persoonsplan: 1 doos bevat 3 Maaltijden voor 2 personen (6 maaltijden/porties totaal per doos).

Gezinsplan: 1 doos bevat 2 Maaltijden voor een gezin van vier, geserveerde familie stijl voor ouders en kinderen (8 maaltijden / porties totaal per doos).

Vegan: €10 per maaltijd

Vegetarisch: €10 per maaltijd

Omnivore: €11 per maaltijd

Carnivore: € 11 per maaltijd

Glutenvrije: €12 per maaltijd

Paleo: €13 per maaltijd

Familie boxen: Coming soon

Wat zijn de voordelen van koken met een Chop chop maaltijdbox?

Marktonderzoek heeft uitgewezen dat de foodkost voor de ingrediënten van onze maaltijden bij aankopen in de winkel of supermarkt tot 70% hoger ligt dan bij een Chop chop maaltijdbox. U besteedt minder, omdat we u precies verzenden wat u nodig heeft - geen noodzaak om een heel pak eieren of een hele bloemkool voor één maaltijd te kopen en vervolgens meestal de helft van je boodschappen te moeten weggooien omdat ze niet vers meer of over zijn.- Ons marktonderzoek heeft ook aangetoond dat in de meeste gevallen de supermarkten of winkels niet over alle specifieke ingrediënten beschikken in hun aanbod. Terwijl Chop chop per week 3 volwaardige maaltijden met alle ingrediënten die u nodig heeft aanbied. 

Kortom wij besparen u tijd door groenten voor te snijden, kant & klare sauzen en vinaigrettes af te leveren en u afwisseling te bieden door te werken met gezonde en evenwichtige voeding.

Met Chop chop weet je precies de kwaliteit van de ingrediënten en waar ze vandaan komen. U weet dat u een evenwichtige maaltijd krijgt met een royale portie groenten. 

In dezelfde hoeveelheid tijd - of minder - dat het zou moeten nemen om te beslissen wat en waar je gaat eten of eten gaat afhalen, zou u kunnen genieten van een heerlijk Chop chop maaltijd!

 

Wat heb ik zelf nodig van keukenmateriaal en ingrediënten?

Hier zijn enkele basisartikelen die wij u aanbevelen voor de beste kookervaring:

Ingrediënten: Zout, peper, olijfolie, bakolie (saffloerolie, Canola, Avocado olie, bakboter, Kokosolie) of Ghee.

Keukengerei: Potten en pannen (een reeks verschillende maten), kooklepels, spatels, zeef, dunschiller, maatbeker, bestek, bakpincet, rasp, vergiet, deegrol, blikopener, kookmessen, stamper, thermometer, ovenhandschoen, bakvormen, snijplank, garde, keukenpapier, keukenhanddoek, aluminium,- en bakfolie.

Keukengerei dat af en toe gebruikt wordt: Grill of grillpan, antikleefpan,…

 

Is de verpakking van Chop chop eco-vriendelijk?

Ja! Wij zijn voortdurend innoverend ook voor onze verpakkingsmaterialen, zo werken wij met de meest milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van recycleerbare en composteerbare materialen. Meer weten over onze verpakking en wat u ermee moet doen als u klaar bent met koken?  Zie: Onze verpakking.

 

Is er een minimum verplichting?

Er is geen minimum verplichting. U kunt op elk gewenst moment een bestelling annuleren of wijzigen voor de week wordt afgesloten iedere zondag om middernacht.

 

Hoe wordt een abonnement vernieuwd?

Je hebt volledige controle over wanneer u een Chop chop box wenst. Uw abonnement wordt elke week vernieuwd. U kunt echter een bestelling overslaan, uw bezorgfrequentie wijzigen om elke 2 of 4 weken bestellingen te plannen of u kunt op elk moment voor uw wekelijkse afsluittijd annuleren of wijzigen.

 

Koken met Chop chop

 

Welke diëten biedt Chop chop aan?

Wij bieden een ruim assortiment aan menu's om tegemoet te komen aan verschillende levensstijlen en voedingsvoorkeuren.

2-persoonsplan is bestelbaar in Omnivore, Carnivore, Paleo, Vegetarisch, Glutenvrij en Vegan.

 

Hoelang blijven de ingrediënten vers?

Wij werken samen met onze leveranciers om de meest verse ingrediënten voor u te verkrijgen. Met onze geïsoleerde en gekoelde verpakking en uw standaard koelkast blijven de meeste ingrediënten voor ongeveer een week vers.

Opmerking: Recepten die zeevruchten en kip bevatten moeten eerder gegeten worden, meestal binnen 3 dagen na het aankomen van uw doos.

 

Moet ik de producten wassen voor gebruik?

Voor voedselveiligheid is het beter de hele groenten & fruit te wassen voor gebruik.

 

In hoeveel tijd maak ik een Chop chop maaltijd klaar?

Onze 2-persoonsmaaltijden zijn ontworpen om bereidt op tafel te serveren in een gemiddelde tijd van 30 min.

Elke kooktijd staat vermeld op de receptkaarten.

 

Wat zijn de porties van elke Chop chop maaltijd?

Wij ontwerpen onze maaltijden om gezond, bevredigend en evenwichtig te zijn. De meeste van onze maaltijden bevatten aanzienlijke porties bio-producten. Wij omvatten een calorie telling op elke gedrukte receptkaart, tevens vindt u de volledige voeding en allergenen informatie online.

 

Wat doet Chop chop voor mensen met een voedingsintolerantie?

Opmerking voor voedingsintoleranties: onze ingrediënten worden verwerkt en verpakt in dezelfde faciliteit. Onze ingrediënten kunnen dus sporen van kruiscontaminatie met belangrijke voedselallergenen bevatten. Niettegenstaande hanteren we toonaangevende praktijken en volgen we de Belgische normen/voorschriften voor voedselverwerking en -veiligheid.

 

Waar kan ik de receptkaarten terugvinden?

Deze worden meegeleverd bij een bestelling van een Chop chop of u kan deze ten allen tijde raadplegen en downloaden via Op het menu.