€15 korting op je eerste bestelling met code CC018

De natuur haar werk laten doen

Voor de gezondheid en de smaak

Ontdek onze boxen

De natuur haar werk laten doen

Waarom bio? 

Omdat er geen chemische producten worden gebruikt. Dit houdt in: geen synthetische pesticiden, geen genetisch gemodificeerde organismen, geen kunstmatige ingrediënten, geen groeihormonen of antibiotica! Dit principe geldt voor alles wat biologisch geproduceerd wordt: fruit, groenten, granen, vlees, gevogelte,...

 

Voor de gezondheid en de smaak

Bio-producten bevatten meer vitamines, mineralen en antioxidanten. De smaak van bio-fruit en -groenten is vaak beter en natuurlijker. Bio producten hebben dan ook de tijd gehad om op hun ritme te groeien en hun aroma's te ontwikkelen.

proef het zelf

Bio gecertificeerd

Chop chop is biologisch gecertificeerd door Certisys. Onze ingrediënten zijn vers en duurzaam geproduceerd. Dit wil zeggen: Geen synthetische bestrijdingsmiddelen, geen genetisch gemodificeerde organismen, geen kunstmatige ingrediënten en geen groeihormonen of antibiotica.

certisys.jpg
BE-BIO-01 CERTISYS
Zijn bioproducten duurder?

Het is een feit dat er een prijskaartje hangt aan bio en dit is eenvoudig te verklaren.

Bio-landbouw is arbeidsintensiever, de gebruikte zaden en meststoffen zijn duurder en het heeft een kleiner netwerk. Het prijsverschil wordt wel (gedeeltelijk) gecompenseerd door het feit dat bio-producten voedzamer zijn dan de conventionele markt. Ze bevatten ook minder water.

probeer het nu

Heerlijke bio-maaltijden in een duurzame verpakking

Onze gerechten worden verpakt in een geïsoleerde en gekoelde doos. Het is dan ook niet noodzakelijk dat er iemand aanwezig is als er een Chop chop maaltijdbox wordt geleverd, deze kan ook bij de buren of voor de deur afgeleverd worden.

 

chopchop_doos_shadow.png